Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

                                                                           

A RUHAKIRÁLY NŐI DIVAT WEBÁRUHÁZ S-5XL ÉS NAGYMÉRETŰ NŐI RUHA WEBSHOP

Adatvédelmi-és Jogi- nyilatkozata

 

A Ruhakiraly női divat webshop S-5XL számára a legfontosabb cél a vásárlók személyes adatainak védelme.
A Ruhakirály csapata a vásárlók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonságtechnikai intézkedést, ami az adatok biztonságát garantálja.
Nagyméretű női ruha webáruházunk adatvédelemmel és adatkezeléssel kapcsolatos alapelvei összhangban vannak a hatályos jogszabályokkal,amik a következők:

-A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII.törvény
-A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX.törvény.
-Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998.évi VI.törvény.
-AZ elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII.törvény.
- Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

A vásárló a Ruhakiraly női divat webáruház S-5XL használatával önkéntes hozzájárulását adja adatainak bizalmas kezeléséhez.
A webáruház adatkezelésének célja a megrendelések teljesítése és kiszállítása.
A webáruházban az adatkezelést a Ruhakirály csapata végzi, aki harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki.
A vásárlók adatait kizárólag saját szerződésink, számlázásaink és könyvelésünk részére használjuk fel.
A vásárlói adatok a megrendelések teljesítése céljából a szállítás idejére átadásra kerülnek a kiszállító cégnek, melyhez a vásárló a megrendelés elküldésével kifejezetten hozzájárul.
Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A vásárlónak a webáruházban történő böngészéshez és vásárláshoz regisztrációra nincs szüksége.

A nem regisztrált vásárló személyes adatainak kezelése a megrendeléstől a kiszállításig tart.

A regisztrált vásárló személyes adatainak kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. A vásárló a regisztráció törlését vagy adatainak módosítását bármikor kérheti az  info@ruhakiraly.hu e-mail címen.

 

A RUHAKIRÁLY NŐI DIVAT WEBÁRUHÁZ S-5XL VÁSÁRLÓI REGISZTRÁCIÓJA

 

Amennyiben a vásárló úgy dönt, hogy további vásárlásai megkönnyítésének érdekében szeretné, hogy a webáruház személyes adatait rögzítse, úgy regisztráció szükséges.

A vásárlónak a regisztrációs gombra kattintva kell megadni személyes adatait.

A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer.

A regisztrációt az üzemeltető a vásárló kérésére bármikor törölheti. Azonban nem törölhet olyan adatokat melyek megőrzésére jogszabály erejénél fogva kötelezett. (pl. számviteli jogszabályokban meghatározott számla megőrzési kötelezettség)

 

 

Szerzői jogok

 

A ruhakiraly.hu valamennyi oldalának tartalma (képi, dizájn, szöveg) a webáruház szerzői jogvédelme alatt áll. A tartalmak teljes vagy részleges másolása vagy bármilyen célra történő felhasználásához a tulajdonos előzetes hozzájárulása szükséges.

 

 

 

 

Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelés során az adatkezelő megsértette a személyes adatai védelméhez való jogát úgy jogorvoslati lehetőseggel fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu). Illetve a bíróság előtt érvényesítheti jogait.

 

Tisztelt vásárló, ha bármilyen adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos észrevétele kérése, kérdése van kérem írjon nekünk az info@ruhakiraly.hu e-mail címre.

Köszönjük,hogy a ruhakirály webáruház kínálatát választotta.