Cégünkről

Köszöntjük a Ruhakiraly webáruházban!

Kedves Vásárló! A webshop kínálatában megtalálható ruhák S-6XL-es méretben kaphatóak.Jó böngészést, kellemes vásárlást kívánunk!

    Kedves duci nők! Örülünk,hogy megtaláltak minket és köszönjük kitüntető figyelmüket.                                                  Sajnos sok molett nőnek okoz gondot a vásárlás és tudjuk,hogy mire megtalálja azt a molett ruhát ,kényelmes nadrágot,nagyméretű kabátot,vagy egyszerűen egy csinos molett tunikát,amire vágyott addig tövig járja a lábát és hulla fáradt.Nos tisztelt teltkarcsú hölgyeim jó helyen járnak mi ezen szeretnénk segíteni Önöknek.

A ruhakirály női divat webshopban Ön, kedves elfoglalt hölgyem, mindent megtalál, amire egy dolgozó nőnek szüksége van a mindennapi öltözködéshez,munkába járáshoz.Kedves duci, nem duci, kevésbé duci vásárló ahelyett,hogy a boltokat járja nap mint nap,inkább válassza a ruhakiraly női divat webshoppunkat ahol otthonról történő kényelmes vásárlással időt és pénzt spórolhat meg amit aztán magára illetve a  családjára költhet.

A RUHAKIRALY.HU NŐI  DIVAT WEBÁRUHÁZ S-6XL DIVAT NAGY MÉRETBEN IS a nap 24 órájában nyitva áll Ön előtt.

Női divat ruha webshoppunba a ruhákat külföldről,európai készítőktől szerezzük be,ezért Ön tisztel VÁSÁRLÓ öltözködésben mindig egy lépéssel a többi előtt járhat.

Megrendelését a női divat ruha webáruház automatikusan fogadja, rögzíti és vásárlásáról  AZONNAL visszaigazoló e-mailt kap.

 A Ruhakirály női divat webáruház S-5XL olyan, mint egy nagy ruha katalógus, ahol virtuálisan kedvére böngészhet a divatos ruhák között! Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik terméket válassza, akkor tegye nyugodtan a kosárba mindegyiket,hiszen azt az online vásárlás befejezése előtt még meggondolhatja magát és a mégsem tetsző modelleket bármikor törölheti!

Bízunk benne, hogy kedvező áraink, akcióink és állandóan megújuló árukészletünk elnyeri majd tetszését és folyamatosan bővülő áruházunknak Ön is elégedett és visszatérő vásárlója lesz.

Kedves duci nők kérdéseikkel bátran forduljanak saját ügyfélszolgálatunkhoz,(MÉRETTEL, KÉSZLETTEL, KÉRÉSSEL, KÍVÁNSÁGGAL stb.) ahol megpróbálunk több évtizedes szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal minél hamarabb az Ön rendelkezésére állni.

IRJON NEKÜNK:  info@ruhakiraly.hu

A Ruhakirály női divat webáruház S-6XL csapatának fontos, hogy Ön elégedett legyen, másoknak is ajánljon minket és később is visszatérjen hozzánk.

Amennyiben Önnek bármilyen kérdése,javaslata,ötlete lenne a Webáruház működésével,molett illetve normál méretű árukínálatával kapcsolatban kérem írjon nekünk levelet az info kukac ruhakiraly.hu e-mail címre.

 

Ha kiskereskedőként megtettszett Önnek kínálatunk kérjük írjon nekünk a nagyker kukac ruhakiraly.hu e-mail címre.

https://www.facebook.com/groups/530466421844120

Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk!